BOKA ONLINE Tegnérgatan 37

08-34 21 22

Tennisarmbåge? Behandling Finns Här!


Behandling av Tennisarmbåge

Vi som arbetar på Tennisarmbåge Specialisterna är legitimerade naprapater och har stor erfarenhet av att behandla tennisarmbåge. Vi är själva elitidrottare och har därför stor förståelse för hur din skada ska behandlas på bästa sätt.

Våra Tennisarmbåge specialister undersöker problemet och letar upp eventuella problem med funktionen i armbågen och muskler i underarm eller handleden.

En felaktighet i axlar, nacke eller rygg kan leda till ersättningsskador i arm och armbågar och justeringar av dessa kan vara tillräckligt för att åtgärda problemet för vissa.Det är också viktigt att öka blodcirkulationen till armbågen och förarm. Våra naprapater kan göra detta genom att sätta omväxlande varma och kalla förpackningar och samtidigt massera muskler för att lindra spänningar.

När smärtan från tennisarmbåge problemen har minskat får du ett program för rehabilitering med syfte att återfå din styrka och normal mängd rörelse i armbågen och underarm.

Vad är Tennisarmbåge?

Tennisarmbåge är ett tillstånd där den yttersta delen av armbågen blir ömma och känsliga. Det är ofta associerad med dem som spelar tennis och andra racketsporter. Detta till trots kan tennisarmbåge hända nästan alla. Den akuta smärtan som en person kanske känner inträffar oftast när du sträcker ut armen fullt ut.

Tennisarmbåge är en överanvändnings skada. Medan det gemensamma namnet tennisarmbåge antyder att människor som spelar tennis kan utveckla denna skada orsakas den också av andra aktiviteter i vardagslivet.

Kontakta oss idag på 08-342122 för kostnadsfri rådgivning.

Din kiropraktor kan undersöka problemet och leta upp eventuella problem med funktionen i armbågen och muskler i Underarm eller handleden. En felaktig i axlar, nacke eller rygg kan leda till ersättning skador i vapen och armbågar, så dessa justeringar kan vara tillräckligt för att åtgärda problemet för vissa människor.
Det är också viktigt att öka blodcirkulationen till armbågen och rusta område. En kiropraktor kan göra detta genom omväxlande varmt och kallt förpackningar samtidigt massera muskler att lindra spänningar. När smärtan har minskat, bör ett omfattande program för rehabilitering och sjukgymnastik följas för att återerövra styrka och mängden rörelse i armbågen och Underarm.